Холивудската дива започна работа по новия си филм Мария“, а плътно

...
Холивудската дива започна работа по новия си филм Мария“, а плътно
Коментари Харесай

Анджелина Джоли направи евала на турчина Кенан

Холивудската дива започна работа по новия си филм „ Мария “, а компактно до нея на снимачната площадка е турският й сътрудник Халюк Билгинер, който българските фенове познават като екранния Кенан от турската сапунка „ Езел “. Двамата играят любовната двойка Мария Калас и Аристотел Онасис във високобюджетната продукция, режисирана от чилийския кинаджия Пабло Ларайн.

„ Първите ни взаимни подиуми с Анджи бяха на моторница по река Дунав “ – израпортува от Будапеща османлията. И добави, че популярната му колежка го е похвалила за артистичния му гений.

В „ Мария “ някогашната на Брад Пит е оперната прима Мария Калас, а турцинът Халюк играе ролята на гръцкия магнат Аристотел Онасис, с който певицата имала връзка през 60-те години на предишния век.

„ Преминах през доста тежък кастинг за ролята и се надявам, че избраха мен “ – разяснява Билгинер, който през 2024 година ще закръгли цели 70 лета.

„ Сигурно не е неприятно да целуваш жена като Джоли и да се въргаляш в леглото с нея в спалнята на първокласна яхта, поклащана от морските талази “ – майтапят се по форумите зевзеци по адрес на турския артист, който на остарели години ще се „ облажи “ с младо агнешко, въпреки и единствено на кино...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР